"США вже відкрито заявляють, що в Раді активно діє агент РФ", - Шрайк

Український журналіст прокоментував введення санкцій США проти позафракційного українського нардепа.

Андрій Деркач

Український журналіст Роман Шрайк відреагував на введення Сполученими Штатами Америки санкцій проти позафракційного нардепа Андрія Деркача. Він опублікував відповідний пост на своїй сторінці в Telegram, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що Деркач виявився в списку санкцій Міністерства фінансів США по звинуваченню у втручанні в вибори президента країни. Американці назвали Деркача російським агентом, який більше 10 років підтримував зв'язки з ФСБ. Ця людина, як відзначають в США, цілеспрямовано займалася дискредитацією політиків і офіційних осіб як Америки, так і ряду інших країн.

У свою чергу, говорячи про причетність Деркача до спецслужб РФ, Шрайк зазначив, що тепер потрібно чекати реакції з боку української влади. "Вау! Офіційні органи США відкрито заявляють, що в українському парламенті активно діє російський агент. Тепер дивимося, як на це відреагує українська влада", - пише Шрайк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...