Стадо диких кабанів з маленькими поросятами помітили у парку на Київщині (відео)

Відео зняли 14 лютого в засніженому лісі недалеко від Конча-Заспи.

Під Києвом в Національному природному парку "Голосієво" на відео зняли сім'ю диких кабанів з поросятами. Запис зробив начальник відділення парку Віталій Хрунов, передають Патріоти України з посиланням на Вечірній Київ.

Відео він зняв 14 лютого в засніженому лісі недалеко від Конча-Заспи. Всі тварини в кадр не потрапили, бо кілька поросят побігли в іншу сторону.

"У неділю зустрів 14 великих і малих кабанів, а буває вони збираються в стадо і по 50 особин. Існує думка, що дикі свині агресивні, але це не так. Зазвичай вони полохливі і тікають від людей. Тільки коли є маленькі поросята, то свиноматка може бути небезпечна", - розповів Хрунов.

Також він зізнався, що недавно зняв на камеру телефону лосицю з двома лосенятами.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...