"Стає схожим на Порошенка": Експерт оцінив правдивість рейтингів Зеленського

Зеленський не хоче знати правду, щоби "не зіпсувати самому собі настрій".

Високі рейтинги президента України Володимира Зеленського - це лише ілюзія, насправді ніякої підтримки у нього немає. Соціологи та соціальні мережі спотворюють реальну картину, але Зеленський не хоче знати правду, щоби "не зіпсувати самому собі настрій". Таку думку висловив співзасновник аналітичного центру Український інститут майбутнього Юрій Романенко, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

"Зеленський стає схожим на Порошенка, який малював собі "перемоги" через телевізійний ящик у вигляді "армовіра", а вся його шобла кричала, що у нас великий правитель. У підсумку, Порошенко сам у це повірив, але в результаті ця "тепла ванна" привела його до оглушливої поразки", - зазначив Романенко.

Він вважає, що в таку ж "теплу ванну" посадили і Зеленського. "Він (Зеленський, - ред.) не пручався - він її хотів. Його психотип передбачає особливу тягу до лестощів, овацій тощо. Він мислить емоційно і емоційно все сприймає. Його оточення цим користується, щоби маніпулювати ним. Зеленському просто не дають поганих новин, зокрема і за допомогою правдивої соціології", - додав експерт.

При цьому якби президент хотів знати, як йдуть справи насправді, він би виходив у народ і ставив би запитання. "Але Зеленський вважає за краще односторонню комунікацію, а, точніше, політичну самоізоляцію, ключове завдання якої - не зіпсувати самому собі настрій", - резюмував Романенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...