"Сталін" розбушувався: П'яний терорист "ДНР" розстріляв двох своїх підлеглих

Як повідомляють в мережі, інцидент стався 12 лютого на полігоні в місті Торезі.

На тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області нетверезий член терористичної «ДНР» розстріляв двох підлеглих. Така інформація з'явилася в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Так, користувачка соцмережі "Вконтакте" розповіла, що інцидент стався 12 лютого на полігоні в місті Торезі. Нібито нетверезий терорист з позивним «Сталін» в званні «майор» відкрив вогонь по підлеглим. В результаті - один загинув, а другий отримав серйозне поранення. «Хочу, щоб мене почули нагорі і покарали людину. 12 лютого 2020 року в Торезі на полігоні п'яний майор (позивний "Сталін") жорстоко розстріляв двох солдат. Олександр - 300, залишиться вже інвалідом, другий - 200, Микола - 8 поранень в голову і грудну клітину. Микола був на передку, прикро, що загинув від свого командування», - пише автор 24 лютого.

У коментарях до цього посту сказано, що «наказ про покарання зачитували 21.02 - звільнений і ВП [" військова прокуратура ", - ред.] справу завела».
Раніше, 17 лютого, блогер Necro Mancer опублікував коротке повідомлення користувача соцмережі ВК, яке, очевидно описує цей же інцидент: «У п'ятій бригаді майор застрелив двох рядових, і його відпустили під домашній арешт, нормально?»

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...