"Стало ще гірше, ніж було": Терорист "ДНР" розповів про настрої в лавах окупантів (відео)

Бойовик вважає, що окуповані території Донбасу до складу Росії не увійдуть, так як вона в цьому не зацікавлена.

Бойовик Анатолій з окупованого Донецька розповів про настрої в лавах незаконних збройних формувань і про ситуацію в ОРДЛО. Відео допиту надали джерела в українських спецслужбах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

За його словами, бойовики не хочуть воювати, а "хочуть додому". Анатолій каже, що у формувань бойовиків спостерігається недобір особового складу. "1/3 точно не вистачає. Всі вже втомилися від війни, ніхто не хоче йти служити", - зазначає пособник окупантів.

За його словами, терористів, які відмовляються "служити" в лавах НЗФ, садять у в'язницю. Чоловік запевняє, що приєднався до бойовиків лише тому, "що потрібно було годувати сім'ю". "Раніше працював слюсарем на СТО, потім пішов працювати в одну шевську майстерню. Попрацював там пару років, відкрив свою шевську. Розраховував (при відкритті своєї справи - ред.) на студентів медінституту, а там зараз практично ніхто не вчиться. І зараз там такі ціни, що дешевше купити нове взуття, ніж його відремонтувати", - згадує він.

Екс-бойовик запевняє, що не підтримував проросійські мітинги на Донбасі у 2014 році і участі в захопленні адмінбудівель не брав. Він називає ті події неправильними і не виключає, що на людей вплинула російська пропаганда. "Стало ще гірше, ніж було", - резюмує Анатолій.

Також бойовик вважає, що окуповані території Донбасу до складу Росії не увійдуть. "Він (Донбас - ред.) не увійде до складу Росії. Якби Росія планувала приєднати цей регіон, то відразу б це зробила. Якщо все це (війна на Донбасі - ред.) закінчиться, ми все одно будемо в складі України", - каже пособник окупантів.

За його словами, про те, що Україна поверне контроль над ОРДЛО, впевнені майже всі жителі окупованих територій. Анатолій також розповів, що дуже багато людей виїхало з окупованого Донецька. "Півміста (виїхало - ред.). У кого був великий бізнес - немає нікого. У приватному секторі дуже багато будинків порожніх стоїть. Квартир теж багато порожніх стоїть", - повідомив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...