Стало відомо, чий офіс обстріляли з гранатомета в центрі столиці

Постраждалий висловив «побажання» замовнику «маскараду» не вдаватися до подібних методів...

Стало відомо, чий офіс був обстріляний з гранатомета в Києві минулої ночі. Це виявився президент Національної федерації боксу України Володимир Продивус. Про інцидент він сам повідомив в соцмережі, назвавши те, що трапилося шантажем, передають Патріоти України.
За словами бізнесмена, «під удар» потрапив його офіс на вулиці Паньківській, 5 у Шевченківському районі Києва.
«Такі методи переговорів зі мною не працюють і ніколи не працювали. Так, вибухом можна налякати людей у дворах поряд, можна пошкодити будівлю або навіть її зруйнувати. Швидше за все, в Києві заговорять, що хтось намагається повернути в столицю 90-і», - написав потерпілий.
При цьому він висловив «побажання» замовнику «маскараду» не вдаватися до подібних методів «про що-небудь домовитися або помститися за свої образи».

У свою чергу ресурс Обозреватель оприлюднив дві версії причин обстрілу офісу бізнесмена:

  • Перша - Продивус нібито зацікавлений в янтарному бізнесі в Рівненській області. Джерела видання стверджують, що зараз бізнесмен знову намагається «увійти в бізнес», який під своє крило бере інше угруповання на чолі з силовиками.
  • Друга - борги компанії «Мостобуд», що належить бізнесменові (брала кредит на суму в 1,5 мільярда гривень, але так і не повернула їх).
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...