Стало відомо, де і коли ховатимуть померлого від коронавірусу Ланового

Актор помер 28 січня. На початку місяця він разом з дружиною Іриною Купченко заразився коронавірусною інфекцією.
Василь Лановий

Народний артист СРСР Василь Лановий, який помер на 88-му році життя, буде похований у понеділок, 1 лютого, на Новодівичому кладовищі. Про це повідомив директор Театру імені Є. Вахтангова Кирило Крок, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Буде похований в понеділок на Новодівичому кладовищі», - сказав Крок.
Він також розповів, що прощання з Лановим пройде в Театрі імені Є.Вахтангова 1 лютого з 10:00 до 12:00 мск.
Лановий помер 28 січня. На початку місяця він разом з дружиною Іриною Купченко заразився коронавірусною інфекцією. У них не було важких симптомів, але, незважаючи на це, Ланового все ж поклали в лікарню. У четвер артиста перевели в реанімацію, так як його стан погіршився.
Василь Лановий народився 16 січня 1934 року в Москві. З 1957 року він служив у Державному академічному театрі імені Є.Вахтангова, де грав ролі Фортінбраса ( «Гамлет»), Маяковського («Конармия»), Цезаря ( «Антоній і Клеопатра») та інші. Лановий також знімався в кіно, зокрема, в картинах «Війна і мир», «Анна Кареніна», «Смугастий рейс», «Червоні вітрила», «Офіцери». У 1985 році він отримав звання народного артиста СРСР.
Також Лановий був головою комісії з культури громадської ради при Міноборони і співголовою центрального штабу руху «Безсмертний полк Росії».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...