Стало відомо, хто може очолити партію "Слуга народу" замість Разумкова

​Новим главою партії "Слуга народу" може стати перший заступник голови парламентської фракції СН Олександр Корнієнко. Проте, остаточно питання вирішать на з'їзді партії.

Олександр КорнієнкоПолітична партія "Слуга народу" наприкінці жовтня проведе з'їзд, на якому буде обговорюватися зміна голови партії, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Нині керівником партії є голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Він сам написав заяву про те, що хоче скласти з себе повноваження, адже вважає некоректним, коли голова парламенту одночасно ще й очолює політсилу.

Народна депутатка з фракції "Слуга народу" Роксолана Підласа відзначила, що наразі у фракції активно обговорюється ця тема і можливі нові кандидатури. Наразі основною є саме кандидатура Корнієнка.

Вона додала, що "не чула" про те, щоб називалися ще які-небудь прізвища, крім Корнієнка. Остаточно питання нового голови партії вирішиться на з'їзді.

До слова, раніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія також говорив, що саме Корнієнко може замінити Разумкова на посаді.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...