Стало відомо, хто може замінити Фонсеку на посаді головного тренера "Шахтаря"

Екс-помічник Луческу Антоніо Заго не входить в список можливих тренерів через відсутність у нього ліцензії Pro.

Замість португальця Паулу Фонсека, який може перейти в італійську "Рому", новим головним тренером "Шахтаря" може стати 60-річний наставник Кіке Сетьен, передають Патріоти України з посиланням на Tribuna.

Журналіст DAZN, Goal.com і A Bola Бруну Андраде повідомляє, що колишній тренер "Бетіса" Сетьен знаходиться серед пріоритетних цілей гірників на пост нового головного тренера.

Кіке Сетьен

Сетьен тренував "Бетіс" протягом двох сезонів, але покинув клуб після фінішу в Ла Лізі на 10-му місці.

60-річний іспанський фахівець почав тренерську кар'єру в 2001 році, очоливши штаб клубу "Расинг", де пропрацював до 2002 року. У 2006 році став головним тренером збірної Екваторіальної Гвінеї, яку тренував три місяці. Протягом тренерської кар'єри також очолював команди "Полідепортіво", "Логроньєс" і "Луго". З 2015 по 2017 рік очолював тренерський штаб команди "Лас-Пальмас".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...