Стало відомо, хто побореться за право представляти Україну на "Євробаченні-2020"

За квиток на головний пісенний конкурс Європи традиційно змагатимуться 16 артистів.

У понеділок, 20 січня, організатори українського Національного відбору на Євробачення-2020 оголосили імена півфіналістів, які позмагаються за право представити країну на пісенному конкурсі в Нідерландах вже цієї весни, передають Патріоти України.

Традиційно з сотень отриманих заявок комісія Національного відбору вибрала лише 16 виконавців, які представлять свої конкурсні пісні у двох півфіналах (8 та 16 лютого). Кращі боротимуться у фіналі (23 лютого), за підсумками якого буде названо представника України на Євробаченні-2020. Давайте ж подивимося, хто претендує на це місце:Крім 16 фіналістів Національного відбору, його організатори також назвали ім'я третього судді. Місце поряд з Андрієм Данилком та Тіною Кароль займе генеральний продюсер радіохолдингу "ТАВР Медіа", генеральний директор "Хіт FM" Віталій Дроздов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...