Стало відомо, коли в Україну прийде відчутне потепління

Сьогодні дуже нервовий циклон Yulia жене штормовим вітром дощ та сніг в Україні, а завтра, 25-го лютого, черговий циклон із заходу Європи пришле до нас атмосферний фронт.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"Завтрашній циклон Zehra, центр якого опиниться над Данією, своїм атмосферним фронтом зумовить опади лише в західній частині України, максимум, дотягне до Вінниччини, Житомирщини, західних районів Київщини. А в більшості областей України протягом дня переважатиме вже суха погода.

Проте найближчої ночі циклон Yulia ще зачепиться пальчиком за наші східні області, тому там вночі очікується мокрий сніг та штормовий вітер.

Про вітер. Найближчої ночі сильний вітер ще побушує, завтра вдень стихатиме, хіба що в денні години на Сході та Заході місцями досягатиме поривів 15-20 м/с. Температура повітря у вівторок становитиме +3+9 градусів.

У Києві 25-го лютого суттєві опади малоймовірні, вітер сьогодні вдень та найближчої ночі ще втримається сильним, завтра послабне до поривчастого. Температура повітря вночі 0+2 градуси, вдень близько +5 градусів.

У середу в Україні очікується відчутне потепління, до +6+14 градусів.

А поки що тримаємося міцно за себе і один за одного, в Україні – сильний штормовий вітер."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...