"Стало зрозуміло, чому Путін виявився в числі перших вакцинованих від коронавірусу", - політтехнолог

Бєлковський припустив, що Путіна могли вакцинувати "вакциною, розробленою, ймовірно, за допомогою російських хакерів столичним НДЦ їм почесного академіка Н. Ф. Гамалії".

Президент Росії Володимир Путін вже може бути вакцинований від коронавіруса SARS-CoV-1. Інформацію підтвердив впливовий російський політтехнолог Станіслав Бєлковський. З інформацією про Путіна Бєлковський виступив на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

"Стало зрозуміло, чому президент Володимир Путін виявився в числі перших вакцинованих від коронавіруса", - написав він.

За словами політтехнолога, на користь цієї версії говорить скандал, який вибухнув на цьому тижні. Мова про заяву США і Великобританії, які звинуватили пов'язаних з Москвою хакерів в спробі крадіжки інформації про розробку вакцини від COVID-19.

Бєлковський припустив, що Путіна могли вакцинувати "вакциною, розробленою, ймовірно, за допомогою російських хакерів столичним НДЦ їм почесного академіка Н. Ф. Гамалії". "Пан Путін досяг пенсійного віку. А пенсіонери повинні вакцинуватися в пріоритетному порядку, вважає директор НДЦ їм Гамалії Олександр Гінзбург", - розповів політтехнолог.

Першим про вакцинацію Путіна повідомив колишній радянський розвідник і однокурсник Путіна по інституту КДБ Юрій Швець. "Мої джерела стверджували ... що Путін вакцинований ... Що йому коронавірус не загрожує жодним чином", - розповів він в інтерв'ю Олесі Бацман.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...