Стан важкий: У Дніпро з передової евакуювали поранених

Бійців відвезли в лікарню ім. Мечникова.

Пізно ввечері святкового дня 8 березня в аеропорт Дніпра з передової вертольотом доставили двох поранених бійців. Стан важкий, численні осколкові поранення. Про це повідомила волонтер і радник голови ДніпроОДА Тетяна Губа, передають Патріоти України.

"Медичний супровід на борту забезпечила евакобригада нашого військового госпіталя у складі старшого лейтенанта медичної служби лікаря - анестезіолога Оксани і солдата контрактової служби фельдшера Кирила (йому лише 22 роки). Дякую усім медикам ООС хто надавав першу допомогу на полі бою , в групі підсилення в цивільній лікарні в районі ООС , в мобільному госпіталі і в польоті. Величезна подяка нашим вертольотникам за роботу в складних нічних умовах. Команда Сергія Криворотченка як завжди неперевершена, а команда Радія Шевченка - з найкращими фахівцями", - написала Татьяна Губа.89216656_1922809751196396_2562711967961710592_nІ нагадала - війна йде: "А далі для тих для кого війни не існує ... Уявіть хоча б на хвилину, що в любий момент в ваш дім може прилетіти снаряд ... Тоді ви зрозумієте ціну вашого спокою ... Це ціна людського життя , життя наших Захисників, сьогодні на цій клятій війні ми втратили ще одного сина України.

Дуже боляче ... Вічна пам‘ять Герою! Співчуття родині і побратимам. Пам‘ятайте про тих хто зараз в бліндажах і окопах ... Волонтерська картка центра допомоги учасникам АТО/ООС: 5168 7422 0783 8032, Відар Ганна Олексіївна, Приватбанк".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...