Стара слава не вмирає: У мережі спливли скандальні фото Маші Фокіної, яка консультувала Єрмака щодо ТКГ та пристроїла на нову роботу дідуся (фото 12+)

Маша Фокіна має досить скандальну репутацію світської левиці.

Внучка першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна Маша заявила, що особисто познайомила його з головою Офісу президента Андрієм Єрмаком, відповідно, вплинувши на його призначення на посаду першого заступника глави української делегації в Тристоронній контактній групі. Пізніше з'явилася інформація, що Фокіна ще й консультує Єрмака щодо складу ТКГ. При цьому Маша Фокіна має досить скандальну репутацію світської левиці. Ще кілька років тому вона вела доволі розгульний спосіб життя, напоказ демонструючи своє багатство, а її оголені фото досі гуляють мережею. Тож, хто така Маша Фокіна та чим встигла "прославитися" 34-річна внучка відомого політика, - передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

Маша Фокіна – українська співачка, модель, актриса, а також учасниця проєкту "Фабрика зірок". З 2003 року вона активно намагалася побудувати кар'єру в шоу-бізнесі. Відомою на всю Україну співачкою Фокіна так і не стала, однак славу в країні все ж завоювала – вона не раз ставала учасницею провокаційних телешоу і брала участь у відвертих зйомках. Зокрема, незважаючи на статус діда-політика, Фокіна навіть знялася повністю оголеною у фільмі грецького режисера і дружить із власником порностудії.

Одним із найвідоміших проєктів, де "засвітилася" внучка Вітольда Фокіна, стало серіаліті "Ка$ти" на телеканалі "ТЕТ". Проєкт було створено з метою показати українцям "важке життя" золотої молоді в країні. Разом із Машею в серіаліті знімалися й інші скандальні персонажі, серед яких Альона Лоран і Кароліна Руффо. За задумом режисерів, за учасниками мали слідувати оператори й записувати на плівку все найцікавіше: яхти, пляжі й тусовки. Насправді все вийшло інакше: дати і час зйомок обмовлялися заздалегідь, так само як і сценарій. Після шквалу критики проєкт закрили.

Незважаючи на забезпечених родичів і славу "мажорки", Маша Фокіна не раз заявляла, що "всі свої багатства заробила самостійно". За словами дівчини, раніше один її виступ коштував приблизно 5 тисяч доларів, на місяць вона заробляла майже $60 тисяч, що давало їй змогу відчувати себе досить комфортно. Про це йшлося в її інтерв'ю для проєкту "Гроші" на каналі "1+1". Такі висловлювання також спричинили критику в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...