Статус зобов'язує: Діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма вперше пройшлися по червоній килимовій доріжці (фото, відео)

Це перший офіційний королівський захід, в якому родина герцога і герцогині Кембриджських взяла участь в повному складі.

Кейт Міддлтон і принц Вільям привели трьох своїх дітей на виставу пантоміми в театр The London Palladium. Сім'я Кембриджів пройшла по червоній килимовій доріжці. Це перший подібний вихід семирічного принца Джорджа, п'ятирічної принцеси Шарлотти і дворічного принца Луї, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.Шоу було влаштовано в знак подяки співробітникам, які забезпечують нормальний перебіг життя країни в період пандемії.

Як пише видання Daily Mail, Кейт була в елегантній чорній сукні з білим візерунком від Alessandra Rich. Принц Вільям оживив свій строгий образ одягненим під піджак яскраво-червоним джемпером. Шарлотту нарядили в картате плаття. Її старший брат був одягнений в тон батькові і виглядав вже зовсім дорослим. А молодший принц чарівно виглядав в синьому вовняному жакеті.

Спочатку Джордж і Шарлотта тримали тата за руки. Потім Шарлотта відпустила руку Вільяма. Він спробував взяти її знову, але впевнена в собі юна принцеса побажала йти далі самостійно. Малюк Луї йшов з мамою.
Сім'я розмістилася в королівській ложі. Луї більшу частину часу просидів на колінах Кейт.
Принц Вільям виголосив промову, в якій згадав смерть актриси Барбари Віндзор, про яку стало відомо вранці в цей же день. «Я знаю, ми будемо дуже по ній нудьгувати», - сказав він.
Глядачі в театрі сиділи, дотримуючись соціальну дистанцію між сім'ями.
Це перший офіційний королівський захід, в якому родина герцога і герцогині Кембриджських взяла участь в повному складі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...