Стікаючи кров'ю: Пілот літака врятував своїх пасажирів в авіакатастрофі і помер через 48 годин

За 90 секунд йому вдалося звільнити пасажирів літака у той час, коли навколо вже вирувало полум'я.

Британський пілот Девід Гудвін ціною власного життя врятував з-під палаючих уламків понівеченого літака чотирьох пасажирів. За 90 секунд йому вдалося звільнити пасажирів літака у той час, коли навколо вже вирувало полум'я. Сам Гудвін отримав 99% опіків тіла, що не залишило йому шансів на життя. Про це повідомляє Mirror, передають Патріоти України.

В той день 49-річна Мішель, уродженка Південної Африки, керувала літаком, але на їх шляху постала густа хмара, після чого вона передала управління 67-річному Девіду, більш досвідченому пілоту і парашутисту. Девід намагався набрати висоту при нульовій видимості, але врізався в гущу дерев, таких густих, що літак впав, немов камінь, у лісі і вибухнув. Кабіна згоріла на попіл.

Повну інформацію про цей інцидент опублікували в офіційному звіті Управління цивільної авіації Південної Африки. У ньому йшлося про те, що аварія сталася в 6 750 футів над Мачадодорпом в 125 милях на схід від Преторії 29 листопада 2018 року.
Сім'я найняла літак, щоб розвіяти прах покійної мами. Вони зупинилися, щоб заправитися, і через 20 хвилин після зльоту сталася трагедія - літак впав і загорівся.

Сам Девід, його напарниця Мішель Тіллі, її сестри Шарлін Тіллі і Таня Коллінз, а також його племінник-підліток Райан Коллінз отримали страшні опіки, однак щоб врятуватися, їм потрібно було вибратися ближче до людей.

"Оголений, обвуглений і стікаючи кров'ю, Девід якимось чином знайшов в собі сили перенести сильно травмовану напарницю на милю, поки вів поранену групу через ліс. Вони досягли гірської стежки і побачили працівників лісового господарства, які проїжджали повз і помітили закривавлену групу людей. Один водій повернувся і покликав на допомогу", - пише видання.

Отримавши допомогу, пасажирам літака вдалося вижити, а сам Девід отримав настільки сильні поранення, що помер через 48 годин.

"Було страшно бачити голого, обвугленого чоловіка, залиту кров'ю жінку і трьох обвуглених людей, що спотикаються по дорозі і махають рукою", - розповів очевидець трагедії.

Слідчі заявили, що дії Девіда врятували пасажирів від того, що вони назвали "непоправною" аварією.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...