Столичні повії "кинули на бабки" правоохоронців, - ЗМІ

У Печерському районі Києва дама легкої поведінки виманила у клієнта величезну передоплату за секс-послуги. Але в підсумку обдурила чоловіка і не з'явилася на побачення.

Про цей курйозний випадок розповіли поінформовані джерела в МВС, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

Проживаючий на вулиці Старонаводницькій киянин написав заяву в поліцію про шахрайство з наданням сексуальних послуг. За його словами, він списався по інтернету зі жрицею кохання і домовився про платну зустрічі у нього вдома. Однак нова знайома зажадала спочатку перерахувати на її картку передоплату в розмірі 16 тисяч гривень. Клієнт перевів гроші, однак в обумовлений час дівчина так і не з'явилася. Тому обманутий клієнт вирішив звернутися за захистом своїх прав до поліції.

Та завела кримінальне провадження за ч.1 ст.190 КК України (шахрайство). Іншої кваліфікації справі присвоєно не було, хоча проституція в нашій країні теж не легалізована.

За даними джерел в правоохоронних органах, ймовірно, цей випадок з подвійним дном. Швидше за все, мова йде про погано підготовлену і зірвану спецоперацію по затриманню сутенера. Можливо, клієнт - засланий козачок - повинен був домовитися про надання сексуальних послуг за гроші і вийти на посередника, тобто сутенера. Метою операції було викриття організатора секс-бізнесу. Адже за заняття проституцією нічним метеликам загрожує лише адмінвідповідальність, і ловити їх немає ніякого сенсу з точки зору поліцейських показників успішності роботи.

Однак наживка не спрацювала, сутенер залишив підсадну качку з носом і просто привласнив гроші, якими псевдо-клієнт намагався заманити повію. Інакше як пояснити такий щедрий аванс, який в здоровому глузді ніхто зі справжніх завсідників публічних будинків наперед ніколи не заплатить?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...