Увага, розшук! Столичний "бомбила" побив і згвалтував пасажирку, - ЗМІ

Крім цього, чоловік змусив постраждалу перевести гроші йому на карту.

У ніч на 31 липня в Києві на Новоірпінській трасі в лісі стався жахливий інцидент. Чоловік-таксист завіз дівчину до лісу і зґвалтував її. Після скоєння злочину водій зник. Потерпіла повідомила про це своїй подрузі, яка і зателефонувала в поліцію. Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 01:40, повідомляє Інформатор з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, дівчина піймала попутку на Академмістечку, щоб дістатися додому. Вона зупинила автомобіль Renault, який був обклеєний наліпками Uklon.

Під час поїздки чоловік звернув у ліс, який знаходиться на Новоірпінській трасі. Там він побив і зґвалтував потерпілу. Також ґвалтівник змусив її перевести гроші з картки на свій рахунок і після цього поїхав.

Поліція Святошинського району Києва вже оголосила в розшук підозрюваного у згвалтуванні .
«Звуть підозрюваного Осенев Максим, 1990 року народження. Він підозрюється в скоєнні тяжких злочинів - згвалтування і грабіжу, що мали місце 31.07.2019 близько 1:30 (попередньо, жінка зловила машину на Академмістечку, водій відвіз її в ліс, побив, згвалтував і змусив перевести кошти на його банківську картку). Може пересуватися на автомобілі марки #Renault (# AH1214IA) », - йдеться в повідомленні.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...