Столичний футбольний клуб підписав гравця, що засвітився в першості терористичної "ЛНР"

Влітку минулого року через "кар'єру" гравця в "ЛНР" з Лобовим розірвало угоду житомирське "Полісся".

Київський футбольний клуб "Оболонь" оголосив про підписання 23-річного захисника Олексія Лобова. Контракт розрахований до 30 червня 2022 року. Як повідомляє пресслужба столичної команди, футболіст виступатиме під номером 55.

Візитка Олексія ЛобоваВідзначимо, що Лобов в серпні минулого року потрапив в гучний скандал, пов'язаний з його виступом на тимчасово окупованій території луганської області.

Олексій Лобов є вихованцем молодіжної академії алчевської "Сталі". Футболіст виступав за "Гірник" Ровеньки, "Шахтар" Красний Луч, "Далівець" Луганськ, ЦСКА НМ з чемпіонату так званої "Луганській народної республіки" в період 2015-2016 року.

Починаючи з 2017 року грав у Першій лізі за краматорський "Авангард".

Статистика Лобова

28 серпня 2020 про підписання контракту з Лобовим оголосило житомирське "Полісся". Це викликало велике невдоволення серед фанатів клубу і "Полісся" довелося розірвати договір з гравцем. Директор команди Володимир Загурський виправдався тим, що перед підписанням Лобова вони не знали про його кар'єру на Луганщині.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...