Столичний "креатив": Як кияни дотримуються карантину в метро (фотофакт)

В Україні продовжує діяти карантин і багато обмежень ніхто не відміняв. Звичайно, маска в громадських місцях та соціальна дистанція обов'язкові.

Деякі кияни знаходять різні способи, щоб привернути до себе увагу. Так, наприклад, у столичній підземці звернули увагу на недотримання карантину. Одна жінка в метро була зовсім без маски, а інша прикріпила на обличчя лист лопуха. Фотографію жінок опублікували на сторінці Київ Оперативний в Facebook, передають Патріоти України.

"Максимальний рівень захисту", - іронічно підписали знімок.

Українці в коментарях відреагували на фотографію і зазначили, що це неприпустимо, інші місцеві жителі пожартували, що маска зроблена з екологічно чистих матеріалів.

  • Одна з подорожником, інша без маски! Це так по-нашому.
  • Раніше лопух використовували по іншому...
  • Це з тої палати, що на минулого тижню з мітлою ходили по вагонах?
  • Еко маска.
  • Краще б обмотала голову, в ній походу таракани перегрілись.
  • Зате екологічно чистий...
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...