Столичний маршрутник не пускав до салону дідуся з дітьми (фото)

Діти й літній чоловік пережили величезний стрес через грубість і хамство водія.

У Києві водій маршрутки №239 відмовився перевозити пільговиків, а саме дідуся з двома дітьми з багатодітної сім'ї. Про це розповів Рома Литвиненко на сторінці "Солом'янка Київ" у Facebook, передають Патріоти України.

За словами автора посту, в маршрутку зайшов дідусь з дітьми 6 і 9 років. Неповнолітні з багатодітної сім'ї, на що були всі документи про пільги. Водій вимагав літнього чоловіка оплатити проїзд або залишити салон, мовляв, таких як він у нього за день сотні.

"Сьогодні, 23.02.21, приблизно в 16.50 водій вищезазначеного маршруту відмовився везти дідуся з 2 дітьми, тому, що той відмовився платити за дітей (6 і 9 років) з багатодітної сім'ї, з наданням всіх потрібних документів. До речі, справа не в тому, що не міг заплатити, а в тому, що якщо у нас в країні такі пільги є, чому ми не можемо ними користуватися??? Водій кричав на весь салон: "Не*рін було їх стільки народжувати, у мене таких щодня до*ріна, або плати, або виходь!!!". Коли намагалися сфотографувати номерні знаки маршрутки, водій намагався наїхати на дітей з дідусем", - розповів автор посту.

Киянин зазначає, що діти й літній чоловік пережили величезний стрес через грубість і хамство водія.

Нема чого було народжувати! У Києві маршрутник не пускав в салон чоловіка з дітьмиНема чого було народжувати! У Києві маршрутник не пускав в салон чоловіка з дітьмиУ Києві маршрутник нахамив дідусю з дітьми (фото: https://www.facebook.com/groups/solomenka.kyiv)

В коментарях українці відреагували на інцидент.

  • Коли в маршрутках почнуть видавати талончики, коли це стане легально, а не маршрутки працюють, тому що комусь платять на лапу. І, врешті-решт, коли цей вид транспорту зникне з України як страшний сон.
  • На маршрутників можна написати скаргу в 1551. Якщо є можливість номер сфоткати. Тут все є, навіть рожа водія. Час теж є.
  • Але маршрутки також зобов'язані возити пільговиків! І хтось не має права ображати людину, а тим більше дітей!!! А керівник перш ніж приймати на роботу таких тварюк, нехай робить запит до лікарні Павлова.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...