Столичний ТРЦ може позбутися російських власників

У червні 2018-го повідомлялося, що Ocean Plaza належить ТПС Нерухомість, підконтрольної російським бізнесменам Ігорю Ротенбергу, Олександру Пономаренко та Олександру Скоробогатько.

Девелопер Вагіф Алієв заявив про намір купити київський ТРЦ Ocean Plaza до осені 2019 року, передають Патріоти України з посиланням на Ліга.Бізнес.

“Я даю гарантію, що куплю першу чергу і об’єднаю з Ocean Mall”, – сказав він на зустрічі з ритейлерами в ТРЦ Blockbuster Mall.

За інформацією журналістів, бізнесмен був готовий заплатити за Ocean Plaza до $ 150 мільйонів.

Інтерес до торгового центру також виявляв його колишній власник Василь Хмельницький.

У червні 2018-го повідомлялося, що Ocean Plaza належить ТПС Нерухомість, підконтрольної російським бізнесменам Ігорю Ротенбергу, Олександру Пономаренку та Олександру Скоробогатьку. За даними видання, компанія вела переговори про продаж цього ТРЦ з української інвесткомпанією Dragon Capital.

Вагіф Алієв — власник Lavina Mall, Blockbuster Mall, а також Ocean Mall, що будується біля Ocean Plaza.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...