Столичним копам, які влаштували ДТП, дісталося "на горіхи" від п'яної компанії (фото, відео)

ДТП сталася на Повітрофлотському проспекті в Києві близько 6.40 ранку.

Вранці в суботу, 14 березня, в Києві співробітники патрульної поліції спричинили аварію, під час якої, крім поліцейської Toyota Prius, постраждало ще два автомобілі, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

ДТП сталася на Повітрофлотському проспекті в столиці близько 6.40 ранку. Два автомобілі Hyundai стартували зі світлофора біля вулиці Просвіти, коли в один з них, з невідомої причини, врізався автомобіль патрульної поліції. Від удару його відкинуло на інший Hyundai, який знаходився поруч.

За словами очевидців, відразу після аварії з салону першого постраждалого автомобіля, в якому знаходилося п'ять осіб, вийшли дві дівчини і два хлопці в стані алкогольного сп'яніння. Вони почали ломитися в пошкоджену Toyota Prius, провокувати бійку, нападаючи на дівчину-поліцейську.

На місце події прибуло ще три екіпажі поліції, і карета швидкої допомоги. Медики надавали допомогу кільком пасажирам з Hyundai, які після аварії і бійки поскаржилися на погане самопочуття.

Як стало відомо, в аварію потрапив екіпаж патрульної поліції Шевченківського району, який ймовірно повертався на базу на перезмінку після патрулювання. Патрульні не постраждали. Причини події встановлюються.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...