Столиця як флагман реформ: Нова "права рука" Кличка обіцяє швидкі та карколомні переміни у Києві

Максим Бахматов переконаний, що у нинішньої столичної влади є ще рік.

Максима Бахматова, радника мера Києва, назвали у КМДА кризовим менеджером

Радник мера Києва, кризовий менеджер Максим Бахматов обіцяє швидкі і жорсткі зміни у столиці за тими напрямками, якими він займається, передають Патріоти України з посиланням на Хмарочос.

Бахматов пояснив, для чого його покликали у столичну владу. «Кризовий менеджер ефективний у будь-якій конструкції. «Навіть, коли я їду в поїздку з сім’єю, з усіма дітьми, – це криза. І її потрібно вирішувати. Щоб безпечно і з мінімальними витратами доїхати з пункту А в пункт В. Це кейс, з яким я можу впоратись ефективно. Так само і в КМДА є багато кейсів, де люди намагаються щось зробити, проте виходить не дуже ефективно, а я вмію вирішувати усі проблеми з неефективністю і з низькою доданою вартістю», - сказав він.

Як приклад Бахматов навів історію з Kyiv Traffic Group. «Вона ж не коштує жодних грошей. Я зібрав разом активістів, поліцію, профільні департаменти КМДА та комунальні підприємства. Раніше ніхто так не робив, – щоб хтось один міг контролювати керувати і відповідати перед мером і перед громадою за стан трафіку в місті. Мені це коштувало двох тижнів роботи та нуль гривень, нуль копійок. Так воно працює», - розповів він.

За його словами, у нинішньої столичної влади є рік, що провести ефективні зміни. «Дивіться, в нас є рік. Всі казали, що буде менше часу, 10 тижнів, не більше. Станом на сьогодні можна стверджувати, що в нас є рік (до наступних чергових виборів міського голови та Київради. – ред.) Ви побачите за тими напрямками, якими я займаюсь, що зміни будуть відбуватись досить швидко, жорстко та ефективно», - заявив Бахматов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...