Столиця Х*йла готова ділитись з регіонами лише поганим: Тульський крематорій відмовився приймати з Москви тіла померлих від коронавірусу

Тіла з Москви відмовляються приймати і в Нижегородському крематорії.

Тульський крематорій відмовляється приймати з Москви тіла померлих від коронавіруса. Про це росЗМІ повідомили в установі, передають Патріоти України.

«Зараз таке рішення прийняло керівництво. З інших регіонів тіла не приймаємо. Чому таке рішення прийнято, я вам не можу сказати», - відповіли в крематорії.
Інформацію також підтвердив глава групи компаній «Ритуал-Сервіс» Ілля Болтунов. «Нам сказали, що з Москви вони брати нікого не будуть з коронавірусом. При цьому з Тули брати будуть, хоча вони самі не знають кого їм привозять, оскільки там не ставлять діагноз коронавірус», - сказав Болтунов.
Він також зазначив, що тіла з Москви відмовляються приймати і в Нижегородському крематорії. Втім, представник установи сказав, що вони готові приймати з Москви померлих з діагнозом коронавірус після «попереднього попередження».
У Балашиїнському крематорії, в який також возять померлих зі столиці, стверджують, що ніяких обмежень на прийом тіл у них немає.
Як пояснив Болтунов, ритуальні компанії з Москви часто возять тіла в регіональні крематорії, оскільки ціни на їх послуги істотно нижче ніж в столиці. Так, в Тулі вартість кремації починається від 10 тисяч рублів, в Нижньому Новгороді - від 12 тисяч. При цьому в Москві ціни починаються від 22 тисяч рублів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...