Сторінками історії: Зради і спроби самогубства, або Яким був фатальний шлюб Гітлера і Єви Браун (фото)

Рівно 131 рік тому, 20 квітня 1889 року народився фюрер Третього рейху Адольф Гітлер. З ім'ям Гітлера пов'язано безліч злочинів нацистського режиму проти людства, включаючи Голокост, його політика призвела до Другої світової війни.

Особистість Гітлера досі викликає масу питань у дослідників, дивними були і його стосунки з протилежною статтю. Найвідомішою з жінок фюрера була Єва Браун. Про те, якими були ці стосунки, - передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

Єва Браун: нова коханка Гітлера

Єва Браун народилася в 1912 році. Вона була дочкою вчителя з Мюнхена, закінчила школу та ліцей, а також інститут англійських фройляйн.

Єва була блондинкою, висвітлювала волосся перекисом водню.

Вперше вона зустріла Гітлера в жовтні 1929 року. Тоді їй було 17, а фюреру – 40 (майже всі жінки Гітлера були молодші за нього в середньому на 20 років).

Вони познайомилися у друга Гітлера, його бойового товариша і "особистого фотографа" Генріха Гофмана. Єва Браун тоді працювала в якості учениці, продавчині і розсильної в ательє Гофмана.

Єва Браун

Гітлеру одразу сподобалася дівчина, але на той момент у нього жила його племінниця Гелі Раубаль, з якою він перебував у стосунках.

Гітлер став зустрічатися з Євою: вдень вони ходили в кіно, оперу і ресторани, але вечір і ніч належали Гелі.

Браун знала, що у Гітлера є ще одна дівчина і дуже засмучувалася через це. Знаючи, що той любить жінок з великими грудьми, Єва спочатку підкладала носові хустки до бюстгальтера.

У 1931 році Гелі Раубаль загинула. За офіційною версією, це було самогубство після сварки з дядьком, але є думки істориків про те, що Гелі вбили політичні противники Гітлера або навіть сам Гітлер.

Гелі Раубаль

Так чи інакше, Гітлер був сильно вражений смертю племінниці і сам намагався накласти на себе руки. Кілька днів він відмовлявся від їжі і води, перестав розмовляти. Після цієї трагедії він назавжди став вегетаріанцем.

На початку 1932 року Єва Браун остаточно стала коханкою Гітлера.

Їх весілля відбулося незадовго до закінчення Другої світової війни і за день до їх смерті – 29 квітня 1945 року. Свідками були Мартін Борман і Йозеф Геббельс.

Трагедія Гітлера і Єви Браун: зради і спроби самогубства

Гітлер і Єва Браун

Відомо, що Гітлер не був вірний Єві. У період стосунків з нею у нього були й інші недовгі зв'язки з жінками.

Через Гітлера Браун двічі намагалася накласти на себе руки. Так, після смерті Гелі він не відповідав взаємністю Єві, і в розпачі вона спробувала застрелитися з пістолета. Коли Єва одужувала після поранення, Гітлер був поруч – так починалися їхні близькі стосунки.

Також, за деякими даними, Єва намагалася накласти на себе руки в травні 1935 року. У Гітлера не було часу на неї і жінка прийняла дуже велику дозу снодійного, але все ж залишилася жива.

Гітлер і Єва Браун

Єва Браун роками була поруч з Гітлером, працюючи його офіційним фотографом, але їхні про стосунки ніхто навіть не здогадувався. Так, Гітлер не бажав одружуватися, намагаючись відповідати образу відданого Німеччині борця-аскета, а також сподівався заручитися прихильністю інших жінок у своїй політичній діяльності.

За деякими відомостями, Єва ніколи не ночувала у Гітлера і жила в квартирі, якою він її забезпечив.

Вперше Браун з'явилася на публіці разом з Гітлером лише в 1936 році під час Олімпійських ігор, але про їхні стосунки в Німеччині стало відомо вже після їх смерті.

Гітлер і Єва Браун

30 квітня 1945 року Єва Браун і Гітлер здійснили спільне самогубство.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...