Страшна ДТП на Хмельниччині: З'явились нові дані про кількість постраждалих і відео

Відзначається, що серед постраждалих є і неповнолітня дівчинка 2006 року народження.

Кількість постраждалих під час ДТП з пасажирським автобусом під Хмельницьким в суботу, 2 листопада, зросла до 13 осіб, в тому числі 13-річна дівчинка, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції Хмельницької області.

"Станом на 15.00 годину в Кам'янець-Подільську лікарню було доставлено 13 постраждалих - 12 жінок різного віку і водій транспортного засобу. Одна з травмованих жінок перебуває у важкому стані", - йдеться в повідомленні відомства.

Відзначається, що серед постраждалих є і неповнолітня дівчинка 2006 року народження.

Нагадаємо, спочатку повідомлялося, що в аварії під Хмельницьким в суботу, 2 листопада, під час якої перекинувся пасажирський автобус, постраждали вісім людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...