Страшна помста: Чоловік "вирахував" коханця дружини, заманив його в пастку, вбив і спалив

Вони були знайомі більше 20 років.

У графстві Кармартеншир, що у Великобританії, фермер вбив коханця своєї дружини, заманивши його в пастку, а тіло чоловіка спалив, передають Патріоти України з посиланням на Sun.

Почалося все з того, що у вересні минулого року 52-річний Ендрю Джонс викрив свою дружину в невірності, прочитавши підозрілі повідомлення в її iPad. Жінка зізналася, що зраджувала, але роман закінчився, оскільки коханий не став йти від своєї дружини.

Фермер жінці не повірив і став стежити за нею, відстежувати її телефонні дзвінки. Причому займався разом з дочкою. Таким чином вони дізналися, що таємні зустрічі Рианнон тривають. Для зв'язку коханці користувалися секретними телефонами. В результаті їм стало відомо ім'я коханця. Ним виявився 55-річний Майкл О'Лірі - давній знайомий Майкла. Вони були знайомі більше 20 років.

Поки жінка була в лікарні, її чоловік скористався телефоном для зв'язку з коханцем і від імені своєї дружини написав, щоб О'Лірі з'явився на ферму. Там 27 січня чоловік його і вбив. Останки спалив. Відразу після цього він відправив дружині О'Лірі з його телефону повідомлення з текстом «мені так шкода».

Фрагмент тіла покійного правоохоронці знайшли в одній з іржавих бочок на території Джонса. ДНК-аналіз підтвердив, що це - останки О'Лірі. Дізнавшись про цю новину, дружина фермера оголосила йому, що його більше не любить.

Джонс заперечує провину. У вересні він постане перед судом.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...