Страшна помста: Фізик-ядерник убив свою дружину, підмішавши уран у тіні для повік

​Дуже часто зради стають причиною для помсти, при цьому в деяких випадках вона може приймати абсолютно непередбачуваний характер.

Саме такий випадок стався з американським фізиком-ядерником Гарольдом Сіммзом, який довго бажав страшної помсти своїй дружині, що зрадила йому, передають Патріоти України з посиланням на WomanHit.

Гарольд не зміг змиритися зі зрадою коханої. Питання про розлучення теж не стояв. Він хотів побачити саме її муки - тому вирішив звернутися до своїх великих знань. Жінка щодня користувалася тінями для повік. Гарольд вирішив підмішати в косметику токсичний урановий композит. Він вибрав таку пропорцію речовини, щоб воно впливало лише на організм Хелени і було безпечним для оточуючих.
Вже дуже скоро жінка почала відчувати сильне нездужання. У неї була сильна нудота, випадало волосся, а незабаром вона втратила зір.
Нові, все страшніші симптоми з'являлися так стрімко, що Хелена навіть не встигла звернутися до лікаря. Через три місяці вона померла - за словами очевидців, в страшних муках.
Розслідуванням дивну смерть зайнялося ФБР. Правда, довго шукати винного їм не довелося. Сіммз зізнався в скоєному - за його словами, він не розраховував, що все станеться так стрімко і страшно. Він був вражений своєю жорстокістю і розкаявся в скоєному.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...