"Страшно, звичайно. Впаде, і нас не буде": Жителі окупованої Макіївки показали наслідки невідомих підземних поштовхів (фото)

За словами місцевих жителів, дана проблема виникла кілька років тому і проявляється хвилеподібно.

Підземні поштовхи в селищі Об'єднане в Радянському районі непідконтрольної Україні Макіївки завдають реальної шкоди житловим будинкам. Фото наслідків поштовхів опублікував підконтрольний терористам "ДНР" ресурс, передають Патріоти України.

Макіївчани відзначають, що як правило, поштовхи відбуваються ввечері і вночі майже в один і той же час. Одна з мешканок Об'єднаного розповідає: «Було 23:30, ми сидимо, телевізор дивимося. Тут крісло як поїде по залу, і двері затремтіли: здавалося, що по ним хтось б'є. Мені здалося, що вибух під землею був. А взагалі трясе жахливо, капітально. Рве шпалери, тріскаються стіни, тріщини вже в палець завтовшки».

Основна частина макіївчан вважає причиною виникнення підземних поштовхів буропідривні роботи на шахті «Калинівська-Східна». Люди відзначають, що поштовхи вже привели до маси негативних наслідків: «У нас підвали на Об'єднаному затоплені. Раніше не було затоплено, стало буквально три роки тому підтоплювати потрошку. Страшно, звичайно, ми зараз живемо, а завтра може нас не бути. Впаде, і нас не буде».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...