Стрілянина на Дніпропетровщині: Поранено громадського активіста, ще двоє постраждали

Внаслідок стрілянини у центрі м. Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ) поранено громадського активіста, керівника ГО "Рух Громадська Варта" Євгена Найду та постраждали ще двоє осіб.

Як повідомили 20 квітня у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, невідомі здійснили постріли у 33-річного активіста з автомобіля, передають Патріоти України.

"Потерпілий зазнав поранення та був госпіталізований до лікарні. Внаслідок стрілянини постраждали двоє перехожих - чоловік та жінка, на місці їм було надано первинну медичну допомогу, їх стан задовільний", - повідомили у поліції.

На місці інциденту працює слідчо-оперативна група, встановлюються обставини події, вирішується питання про правову кваліфікацію події.

"До усіх, кому що-небудь відомо про обставини події, прохання звертатися за телефонами чергової частини управління карного розшуку (056) 756-57-02 та чергової частини ГУНП (056) 756 50 01", - зазначили правоохоронці.

Місцеве видання 5692.com.ua повідомляє, що стрілянина сталася на проспекті Тараса Шевченка біля торгово-розважального комплексу "ЦУМ".

За даними ЗМІ, інцидент стався близько 16:20. У Найду стріляли, коли той вийшов з банку.

"У цей момент до узбіччя під'їхав автомобіль з шашками таксі, темно-зеленого кольору, ймовірно Daewoo Lanos з польськими номерами. З нього вийшов чоловік у масці і зробив кілька пострілів в бік Найди зі зброї, схожої на обріз. Після цього чоловік з місця пригоди зник", - йдеться у повідомленні.

За інформацією місцевих ЗМІ, місце події оточено поліцейськими, також там перебувають "невідомі, агресивно налаштовані молоді люди".

Як повідомляє видання "Событие", Найду доправили до міської лікарні швидкої допомоги, він перебуває в операційній. Головний лікар Ростислав Винар повідомив, що у Найди діагностовано "серйозні вогнепальні поранення кінцівок".

Євген Найда відомий як громадський активіст і є главою ГО "Рух Громадська Варта", у 2015 році балотувався на пост мера Кам'янського.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...