Сценарій для Бацьки: На Росії заговорили про те, як вирішаться протести в Білорусі

Телеграм-канали в Росії почали все частіше активно поширювати ідею про те, що в Білорусі для Олександра Лукашенка готують якийсь "румунський сценарій" через масові акцій протестів, які придушуються найжорстокішим чином.

Про це 13 серпня у своєму телеграм-каналі заявив український медіаменеджер Тарас Березовець, передають Патріоти України.

Він пише, як в мережі розганяють дані про те, що військові в Білорусі вирішать усунути чинного президента Олександра Лукашенка. За словами Березовця, ця теза використовується Москвою для того, щоб отримати до себе в союзники слабкого президента Білорусі, який може прийти на зміну.

Підкреслюється, що російські телеграм-канали не бачать Тіхановської наступним президентом, а вважають, що місце глави держави займе хтось із силовиків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...