Студенти українських вишів здаватимуть сесії дистанційно, - МОН (відео)

Період проведення сесій при цьому зміщений не буде.

Вищі навчальні заклади України закінчать поточний навчальний рік дистанційно, якщо ситуація з пандемією коронавірусу не зміниться. Про це розповіла виконувачка обов'язки міністра освіти та науки Любомира Мандзій, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

"Ми надали рекомендаційний лист вищим навчальним закладам щодо організації закінчення навчального року. Виходячи із ситуації, закінчення навчального року буде відбуватися дистанційно. І вищі навчальні заклади повинні бути готові завершити навчальний рік", – сказала Мандзій.

Вона запевнила, що у ВНЗ були технічні можливості для організації проведення заліків, іспитів та випускних іспитів дистанційно.

"Ми рекомендували підійти організовано до закінчення навчального року та закінчити його в терміни, які були передбачені, організувати дистанційно здачі іспитів і сесії. Якщо буде змінена епідеміологічна ситуація і будуть зняті обмеження щодо можливості відвідування установ вищої освіти, то, безперечно, заклади вищої освіти зможуть організувати сесію в аудиторіях", – розповіла чиновниця. Те ж стосується і випускних іспитів у вищих навчальних закладах, додала в.о. міністра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...