Створення нової платформи для українських патріотів анонсував Дмитро Ярош

Ексочільник «Правого сектору» заявив, що знайшов порятунок України.

Колишній народний депутат, ексочільник «Правого сектору» Дмитро Ярош заявив, що вже декілька тижнів проводить зустрічі та консультації з «людьми війни», які належать до різних державницьких партійних та громадських середовищ стосовно витворення єдиної об’єднавчої платформи. Про це він написав у соцмережах, передають Патріоти України.

Ярош зазначив, що вкрай занепокоєний тим, що «в країні безлад». А «системний хаос поволі опановує всі ділянки суспільно-політичного життя».

«Пацифізм вже став «трендом», «перестати стріляти» - головною тезою владних і опозиційних політиків, бо вони дуже «втомились» від війни за Незалежність...Чесно скажу: сил і енергії вже не так багато як хотілося б... але «пороху у порохівницях» (йдеться не про Петра Порошенка) ще трохи лишилося», - зазначив екснардеп.

Ярош, «щоб конкретизувати», додав, що вважав і вважає єдиним порятунком для держави - об’єднання всіх державницьких сил.

«Говорю зі всіма: «Європейською солідарністю», «Національним корпусом», «Свободою», «Голосом», «Пропозицією» тощо, Рухом опору капітуляції, дуже різними громадськими, ветеранськими та волонтерськими спільнотами, деякими представниками влади і партії «Слуга народу»...Тільки об’єднаними силами, як на Майдані, ми зможемо зупинити московський наступ, перейти у контратаку та здобути ворожі позиції. Переконаний, що спроби кремлівського реваншу не пройдуть, окуповані території Донбасу і Криму ми повернемо, безлад і хаос всередині держави ми нейтралізуємо», - підкреслив колишній очільник «Правого сектору».

Наостанок Ярош додав, що у найближчі тижні, консультації та перемовини по творенню державницької об’єднавчої платформи для всіх патріотів, у тому числі, ветеранів і волонтерів перейдуть у конкретну площину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...