Стиль 1970-х: Дизайнери розповіли про головні тренди осені (фото)

Із закінченням літа приходить пора змінити свої легкі та невагомі сукні на більш теплий одяг.

"Основні орієнтири на осінь для всіх модниць - це стиль 1970-х та різноманітність принтів. Ми зробили акцент на авторських принтах та клітинці. Можна впевнено сказати, що головні тренди осені - це квітковий принт, горошок та клітинка", - коментують українські дизайнери Вікторія Богдан і Олександра Морік (VMMA), передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua

Квіткові принти

Квіткові принти в цьому сезоні більше нагадують ретро-інтер'єри чи старовинні гобелени. Такий тренд задали світові дизайнери, а українські успішно підхопили та реалізували в своїх колекціях.

Цікаві рукава, незвичний крій, легкість в сукнях-міді цього сезону чудово увійде у стильний гардероб нового сезону. Ввечері одягайте такі сукні з елегантними балетками або ботільйонами на підборах. Вдень можете міксувати з кросівками.

Клітинка

Клітинка продовжує бути в топі та відігравати важливу роль в сезоні осінь-зима. Цього року українські виробники взяли за основу клітинку в синіх, блакитних, рожевих тонах. Тип самої клітинки не має ніякого значення, вона може бути будь-якого вигляду та розміру. Носити такі сукні можна як із грубими ботільйонами, так і з жіночними черевичками.

Горох

Принт "горох" вже давно посів список базових, проте в цьому сезоні він з'являється в незвичайних інтерпретаціях. Він може бути зображений на найнезвичніших кольорах і мати найцікавіші форми.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...