"Стильні, розумні, впевнені в собі", - мати Ілона Маска про Україну

Мей Маск кілька років тому була в Україні, і їй дуже сподобалося.

Мати засновника компаній Tesla і Space X Ілона Маска поділилася спогадами про Україну. 72-річна Мей Маск в програмі "Сніданок з 1+1" розповіла, що була в нашій країні кілька разів, і їй дуже сподобалося в Україні, передають Патріоти України.

Мей познайомилася з деякими українськими жінками, і вони залишили в її душі позитивний відбиток. "Вони були щасливі, стильні, розумні, впевнені в собі", - розповідає мама Ілона Маска.

Також Мей Маск в ефірі програми звернулася до українських жінок і закликала їх не мовчати про насильство в сім'ї, якщо вони з ним зіткнулися. "Вони повинні розмовляти з чоловіками, які добре ставляться до жінок. А таких, повірте, багато. Треба знайти тих, хто їх зрозуміє. Знаєте, коли я розлучилася з чоловіком, то мені говорили, як ти могла так довго з ним бути", - розповідає Мей.

У своїх інтерв'ю мати Ілона Маска не раз розповідала, що батько Ілона був абьюзером і піднімав на неї руку. Заради трьох дітей Мей намагалася налагодити стосунки в родині, але чоловік був жорстокий і не хотів мінятися. Тоді Мей з трьома дітьми на руках набралася рішучості і з'їхала від чоловіка-тирана.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...