Суд вимагає підтвердження припинення американського громадянства Уляни Супрун

​Окружний адміністративний суд Києва провів підготовче засідання за позовом Ігоря Мосійчука до виконуючою обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун (він заперечує наявність у неї повноважень міністра і вимагає визнати дії протиправними).​

На засіданні суд зобов'язав Державну міграційну службу надати належним чином засвідчену копію документа, що підтверджує припинення Супрун громадянства США. Такий документ повинен бути виданий уповноваженим органом США, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Окружного адміністративного суду.

Крім того, суд вирішив витребувати в Секретаріаті Кабміну копії протоколів засідань уряду, в яких брала участь в.о. міністра з моменту призначення на посаду та до 5 серпня включно.

Ці матеріали повинні бути передані в суд до 5 вересня. Що ж стосується наступного підготовчого засідання, то воно призначене на 30 вересня.

Відзначимо, що на момент розгляду позову в суді по суті Кабінет Міністрів прийняв розпорядження, яке дозволило Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я, крім виняткових повноважень міністра як члена Кабміну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...