Суд виправдав столичного шкуродера, який вбив сотні безпритульних тварин

Українці вимагають справедливості.

У понеділок, 18 січня, Шевченківський районний суд Києва виправдав доґхантера Олексія Святогора, який вбив сотні безпритульних тварин у Києві, Одесі, Ізмаїлі та інших містах України. Докази прокуратури суддя вважає необґрунтованими. Було постановлено, що вина Святогора в інкримінованих йому злочинах не доведена. Про це повідомляє "dtp.kiev.ua" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

У громадській організації UAnimals зазначили, що, на думку суду, заяви шкуродера є його суб'єктивною думкою і не можуть вважатися пропагандою жорстокого поводження з тваринами. "На нашу думку, це - дно", - написали в організації.

Користувачі мережі також обурюються з цього приводу і вимагають покарання для чоловіка, який вбивав тварин:

  • От вам і справедливість!!! Сподівайся на державу;
  • За 2 роки жодного зоозахисного закону!!! Ще й шкуродера виправдали!!!!
  • Я думаю у в'язниці йому було б безпечніше. А наша судова система ще раз довела, що це балаган з ряженими;
  • Як же так не посадити шкуродера. І ця напівлюдина буде ходити з нами на землі, жити. Таким не місце поряд з нормальними людьми;
  • Подавати апеляцію! І залучати потужних адвокатів!
  • А якщо ми почнемо говорити, що пора вбивати суддів??? Це буде нашою суб'єктивною думкою? Або за таке можна потрапити за ґрати??? До чого докотилися... ганьба поліції та судовій системі України!!!
  • Може подавати в Європейський суд;
  • Як так? Сподіваюся його чекає самосуд. І знайдеться той, хто буде справедливим на відміну від нашої феміди!

Варто зазначити, що у доґхантера є багато сторінок в різних соціальних мережах, де він постійно доповідає про свої "успіхи" і ображає тих, хто вважає його "діяльність" аморальною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...