Суд заарештував одеських "копів", які підозрюються у побитті людей

Правоохоронці можуть вийти під заставу в 200 тисяч і 400 тисяч гривень.​

У четвер, 10 жовтня, Заводський районний суд Миколаєва за поданням прокуратури Одеської області заарештував двох співробітників Одеського управління патрульної поліції, яких підозрюють у побитті людей. Вердикт суду - два місяці перебування в СІЗО з правом внесення застави в 200 тисяч і 400 тисяч гривень, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

Дружина одного з підсудних, старшого лейтенанта, відразу після оголошення рішення заявила, що готова взяти 400 тисяч гривень в борг, навіть під відсотки, під розписку: "Хоч якусь частину. З миру по нитці. Папу вдома чекає 7-місячна дитина ...".
Як уточнив активіст Олексій Костржицький, крім маленької дитини, на «руках» у поліцейського онкохвора матір.
"Що стосується особи побитого - це злодій-рецидивіст, неодноразово судимий громадянин Росії, - констатує Костржицький. - Він не гребує відбирати речі та їжу у бомжів, живе за злодійськими поняттями. В яких, як ви розумієте, дуже мало поваги виявляється співробітникам поліції. На відео, яке зняли ще в травні 2019 року на приховану камеру (а потім зробили «нарізку» для журналістів), немає інших деталей. Наприклад, як «потерпілий» провокував патрульних, розповідаючи, що він думає про їх батьків і дружин ..."
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...