Судно для добудови "Північного потоку-2" прибуло на місце: Посольство США у Німеччині закликало негайно зупинити роботи

21 грудня 2019 року США оголосили про запровадження санкцій проти трубопроводу "Північний потік-2", через що ключовий підрядник "Газпрому" компанія Allseas призупинила роботу над проєктом.

Російське судно "Академік Черський" зупинилося в суботу біля місця будівництва газопроводу "Північний потік-2" в Балтійському морі, передають Патріоти України з посиланням на Reuters.

За даними системи відстеження кораблів Eikon, російське судно зупинилося на північ від Польщі і Німеччини.

Морська влада німецького міста Штральзунд поінформували вантажовідправників, що з 5 по 31 грудня в районі Балтійського моря, де "Північний потік-2" вийде на берег, будуть проводитися роботи із прокладки трубопроводу. У ньому не повідомляється, коли будуть завершені роботи або як будуть прокладені інші ділянки трубопроводу, що залишилися, додавши, що пізніше буде вказано назву судна, яке буде укладати труби.

Посольство США в Берліні закликало уряд Німеччини призупинити будівництво газопроводу "Північний потік-2". "Зараз настав час для Німеччини і ЄС закликати до мораторію на будівництво трубопроводу", - сказала тимчасово повірена посольства США в Берліні Робін Куінвілл.

"Це стане чітким сигналом про те, що Європа більше не сприймає зловмисної поведінки Росії", - додала вона.

Дипломатка зазначила, що трубопровід є не просто економічним проєктом, а політичним інструментом Кремля, щоб обійти Україну і розділити Європу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...