"Сукні, костюми і труси для стадіонів на урочистостях національного масштабу", - журналістка

Про відзначення Дня Незалежності України.

Про це у своєму блозі пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва, передають Патріоти України.

"У мене нема претензій як до артистів – до Саніної, Полякової чи Монатіка. Хто заплатив, у того і танцюють. Але той формат урочистостей – це приватна вечірка на дачі з нагоди дня народження, а не свято незалежності.

Я спеціально перешерстила виступи Бейонсе, Пінк, Леді Гади на урочистостях національного маштабу. Завжди сукні, костюми, адекватна поведінка – труси лишали для стадіонів. Якщо це заходи за участю ветеранів чи родичів полеглих героїв, жертв теракту – сама скромність і навіть прикриті татуювання.

Але це питання до замовників, не до артистів.

Найкраще по темі виступів усе сказав Олексій Согомонов, продюсер Бумбоксу. Що соромно не за вкрадені пісні, соромно за «кабак» в часи війни... Стидно за плюшевих зайців, які махали прапором як шваброю – у той час, коли донька розвідника Ярослава Журавля, чиє життя тримав на особистому контролі наш гарант – ридала на Хрещатику з портретом батька. Поки президент свідомо загнав себе у стерильний рожевий вакуум, дитина у юні роки пізнала справжнє горе. Справжню зраду. Підступ.

У мене нема претензій до Полякової і Монатіка.

Я розумію заробітчан, які як під копіювальний папір пишуть пости про те, що Зеленський зшиває країну як може.

Неможливо зшити адекватну країну ветеранів, волонтерів з телеканалом інтер, де учора витанцьовував Басков і Повалій. Чи телеканалом наш, звідки Мураєв і Азаров учора віщали про несуттєвість самого факту незалежності.

Не зшивається держава в одну із сепаратистами, ОРДЛО, Леонідом Кравчуком, беркутами і лєнами бондаренко. Це буде нежиттєздатний монстр Франкенштейна.

Країну не зшивають, країну роблять самобутньою, успішною, сильною. Учорашній парк Шевченка і Хрещатик показали, що є у нас адекватні люди. Їх треба зшивати із трупами заради божевільних експериментів? Вони завідомо провальні. Навіть у Зеленського це знають в глибині душі, але рейтинги, рейтинги, рейтинги....

Від Зеленського не просили почтальйона печкіна і дискотеки нульових. Просто бути президентом, провести собою запит на оновлення і уж зовсім не ставати сабміссивом товариша Єрмака. Нічого більше."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...