"Султан на випускному": Comedy Club познущалися над Філіпом Кіркоровим (відео)

Павло Воля згадав пісню про годинник «Ролекс», яку поп-король заспівав разом з репером DAVA.

Популярний російський співак Філіп Кіркоров, який в період пандемії вирішив заробити, розпродаючи свої яскраві концертні костюми, став об'єктом насмішок артистів Comedy Club, передають Патріоти України.

Павло Воля назвав його «султаном на випускному». Шоумен згадав пісню про годинник «Ролекс», яку поп-король заспівав разом з репером DAVA. Воля поцікавився, чому так радіє співак, невже годиник за 8 тисяч доларів, адже у Кіркорова в 90-х були не те що імпортний годинник, але і величезний літак, який нібито возив тільки одного Кіркорова. «У Кіркорова було 50 концертів в Кремлі. Стільки в Кремлі не виступав навіть Путін», - повідомив шоумен.

Потім Воля прокоментував слова з пісні: «Я завжди перший, хоч і не Петро. Дорого-багато - на столі осетер». На його думку, хвалитися рибою - це занадто. Та й зацікавитися такою подачею міг тільки рибнагляд.
Пісня нібито прозвучала на передачу у Івана Урганта. На передачу Кіркоров прийшов в східному головному уборі і довгому блискучому халаті. Воля охрестив його послом 16 століття в Москві, якого чекає військо. Потім він вирішив, що співак виглядає як церква. І продовжував знущатися над зіркою і молодим репером.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...