Сума збитків зросла: Соратнику і бізнес-партнеру п'ятого президента України оновили підозру

Проведена економічна експертиза встановила, що сума збитків становить понад 17,44 млн грн.

Олег Гладковський

У справі проти колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони Олега Гладковського щодо зловживань при закупівлях вантажівок в рамках оборонного замовлення експертиза встановила понад 17,44 млн грн збитків. Про це повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Зазначається, що прокурорами САП та детективами НАБУ повідомлено про зміну підозри Гладковському у справі щодо зловживань при виконанні оборонного замовлення у 2017 році - збільшено суму інкримінованих збитків до понад 17,44 млн грн.

18 жовтня 2020 року колишньому посадовцю вже було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ст.366-1 Кримінального кодексу України.

Слідством встановлено, що екс-посадовець використав надану йому владу та службове становище всупереч інтересам служби з метою отримання неправомірної вигоди комерційною структурою, частки у статутному капіталі якої прямо та опосередковано належать колишньому високопосадовцю та його близьким родичам.

Повідомлялося, що внаслідок цих дій державним інтересам було завдано збитків на суму понад 10,62 млн грн.

Проте проведена економічна експертиза встановила, що сума збитків становить понад 17,44 млн грн. Досудове розслідування триває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...