Сумна Кейт і захисник Вільям: Експертка проаналізувала мову тіла герцогів Кембриджських під час спільного виходу у світ (фото)

За словами фахівця, герцогиня переживає через скандальне інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл.

Днями 39-річна Кейт Міддлтон і 38-річний принц Вільям поспілкувалися з працівниками однієї з лондонських станцій швидкої допомоги. Експертка з мови тіла проаналізувала поведінку герцогів Кембриджських під час спільного виходу у світ, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Джуді Джеймс в коментарі Dailymail зазначила, що Кетрін виглядає «задумливою та сумною», а принц Вільям взяв на себе роль «захисника дружини». За словами фахівця, герцогиня переживає через скандальне інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл.

«Кейт намагалася тримати поставу і прямий зоровий контакт, але зайняла закриту позу і притискала руками клатч до себе. Це очевидний бар'єрний жест. Їй хотілося захиститися, і натякає на деяку уразливість», — сказала Джеймс.

«Витягнута рука Вільяма говорить про те, що він хоче захистити дружину, попри те, що вона на великій відстані від преси. Вільям турбується про Кейт. Він став частіше дивитися на Кетрін з виразом прив’язаності та гордості», — додала експертка.

Положення рук Кейт також має особливе значення. Герцогиня показала обручку, яка дісталася їй від принцеси Діани. «Ліва рука лежить поверх правої. Цей жест може бути навмисним і служить нагадуванням про Діану і про те, що на День матері Вільям і Гаррі вшанували її пам’ять», — заявила експертка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...