Сумне чемпіонство: Столиця України очолила рейтинг міст світу з найбруднішим повітрям

Найближчі «суперники» української столиці - Ханой (В'єтнам) і Джакарта (Індонезія).

Столиця України 10 квітня виявилася містом з найвищим рівнем забруднення - 159 одиниць. Так, згідно з рейтингом компанії IQ Air Київ очолив рейтинг міст з найбільшим забрудненням атмосфери в світі, передають Патріоти України.

На сайті компанії IQ Air, яка займається приладами для вимірювання забруднення атмосфери і рішеннями з цього питання, ведеться постійний моніторинг якості повітря. Якщо подивитися на рейтинг забруднених міст світу, то за станом на ранок 10 квітня Київ виявився містом з найвищим рівнем забруднення - 159 одиниць.Відзначимо, що нинішня ситуація Києва пов'язана не стільки з забрудненням від промисловості і транспорту, як від диму і гару, які огорнули місто в останні дні через численні пожежі в Київській області. Найбільш масштабною пожежею є загоряння в Чорнобильській зоні відчуження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...