Відомий італійський шеф-кухар Маттео Лаі нагадав, що гарбуз ефективно нормалізує роботу травної системи, забезпечуючи організм необхідними мікроелементами. І розповів, як він готує гарбузовий суп, використовуючи свій секретний інгредієнт - кокосову м'якоть, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
1. Яблука розріжте на дві частини, видаліть серцевину, потім наріжте половинки часточками. Гарбуз наріжте невеликими кубиками.
2. Гарбуз і яблука викладіть на застелений пергаментом деко, посоліть і поперчіть, полийте оливковою олією, додайте нарізану на кілька частин половинку цибулини і нарізаний слайсами зубчик часнику. Перемішайте, щоб кожен шматочок був змазаний олією. Відправте в духовку на 20 хвилин при температурі 180 ° C.
3. Візьміть кокосовий горіх і постукайте по ньому зворотною стороною ножа по всьому колу. Це допоможе простіше видалити шкаралупу. Після цього очистіть кокос. За допомогою ножа зробіть в горісі невеликий отвір. Злийте кокосову воду в глибоку тарілку.
4. М'якоть кокоса наріжте кубиками середнього розміру, викладіть їх в склянку блендера, додайте кокосову воду, трохи овочевого бульйону та подрібніть горіх до консистенції молока.
5. Гарбуз з яблуками дістаньте з духовки. Викладіть їх в стакан блендера до кокосового молока, влийте овочевий бульйон. Подрібніть все до однорідної консистенції. В середині процесу додайте цукор, сіль, перець і вершкове масло.
6. На сковороді розігрійте каструлю з оливковою олією. Опустіть в неї шавлію. Злегка обсмажте, поки листя не стануть хрусткими, потім викладіть їх на паперовий рушник, посипте сіллю.
7. У глибоку тарілку сервіровки налийте суп. Посипте натертим пармезаном, прикрасьте хрусткими гілочками шавлії, полийте оливковою олією.
Перед подачею прикрасьте суп натертим сиром і гілочками шавлії.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...