Суп із гарбуза: Шеф-кухар розкрив секретний інгредієнт, який перетворює страву на шедевр

Смачний і корисний гарбузовий суп перетвориться на вишукану страву, якщо туди додати м'якоть кокоса.

Відомий італійський шеф-кухар Маттео Лаі нагадав, що гарбуз ефективно нормалізує роботу травної системи, забезпечуючи організм необхідними мікроелементами. І розповів, як він готує гарбузовий суп, використовуючи свій секретний інгредієнт - кокосову м'якоть, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Складові

  • Гарбуз - 270 г
  • Яблука - 100 г
  • Оливкова олія - 10 мл
  • Цибуля ріпчаста - 15 г
  • Овочевий бульйон - 150 мл
  • Пармезан - 30 г
  • Вершкове масло - 20 г
  • Шавлія - 10 г
  • Цукор - 10 г
  • Кокосовий горіх - 1 шт.
  • Чорний перець - 1 г
  • Сіль - 2 г
  • Часник - 2 г

Приготування

1. Яблука розріжте на дві частини, видаліть серцевину, потім наріжте половинки часточками. Гарбуз наріжте невеликими кубиками.

2. Гарбуз і яблука викладіть на застелений пергаментом деко, посоліть і поперчіть, полийте оливковою олією, додайте нарізану на кілька частин половинку цибулини і нарізаний слайсами зубчик часнику. Перемішайте, щоб кожен шматочок був змазаний олією. Відправте в духовку на 20 хвилин при температурі 180 ° C.

3. Візьміть кокосовий горіх і постукайте по ньому зворотною стороною ножа по всьому колу. Це допоможе простіше видалити шкаралупу. Після цього очистіть кокос. За допомогою ножа зробіть в горісі невеликий отвір. Злийте кокосову воду в глибоку тарілку.

4. М'якоть кокоса наріжте кубиками середнього розміру, викладіть їх в склянку блендера, додайте кокосову воду, трохи овочевого бульйону та подрібніть горіх до консистенції молока.

5. Гарбуз з яблуками дістаньте з духовки. Викладіть їх в стакан блендера до кокосового молока, влийте овочевий бульйон. Подрібніть все до однорідної консистенції. В середині процесу додайте цукор, сіль, перець і вершкове масло.

6. На сковороді розігрійте каструлю з оливковою олією. Опустіть в неї шавлію. Злегка обсмажте, поки листя не стануть хрусткими, потім викладіть їх на паперовий рушник, посипте сіллю.

7. У глибоку тарілку сервіровки налийте суп. Посипте натертим пармезаном, прикрасьте хрусткими гілочками шавлії, полийте оливковою олією.

Перед подачею прикрасьте суп натертим сиром і гілочками шавлії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...