Суперечки навколо фото горе-матері у столиці розгорілися в мережі

У кадр потрапила дитина, якій «турботлива» ненька-водій дозволила висунути голову з вікна автомобіля. Причому зрозуміло, що малюк сидить у неї ж на руках.​

У мережі з'явилося фотосвідчення чергового порушення норми закону про перевезення маленьких дітей виключно в автокріслах. Знімок опублікували в паблік Київ Оперативний, передають Патріоти України.

У кадр потрапила дитина, якій «турботлива» ненька-водій дозволила висунути голову з вікна автомобіля, який рухається по Південному мосту в столиці. Причому зрозуміло, що малюк сидить у неї ж на руках.Думки коментаторів в мережі несподівано розділилися. Так, одні вирішили, що дитину заколисало, тому мама таким чином його «провітрювала».Інші ж розповідали, що могло трапитися, якби авто потрапило в ДТП.

«Знаєте, що я робила в таких випадках? Їхала далі і шукала можливість зупинитися», - поділилася власним досвідом одна з мам.

«Я вже бачу, як від ласкавого і ніжного удару спрацьовують подушки безпеки ...», - написав користувач з ніком Едуард.
«У Фастівському районі всі так їздять ... а потім усім світом збирають гроші, на порятунок в реанімації», - підтримала його Наталя Старицька.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...