Суркіс назвав екстренера "Динамо" хлюпиком, але той не образився

Ігор Суркіс назвав Юрія Сьоміна "хлюпиком" через перехід в московський "Локомотив"

Президент футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс назвав колишнього головного тренера команди Юрія Сьоміна "хлюпиком" через перехід в московський клуб "Локомотив", однак останній заявив, що не бачить образ на свою адресу. Про це Ігор Суркіс розповів в ефірі телеканалу "112 Украіна", передають Патріоти України.

"Чому у Сьоміна відразу вийшло? Тому що він в цьому середовищі працював. Не має значення, він працював в Росії або тут. Він знає цю середу дуже добре. Наш чемпіонат знав. Вважаю, що Сьомін зробив ідеальну роботу в київському "Динамо". Просто якби він не виявився таким, я б сказав, хлюпиком, який побіг за своїми акціями в "Локомотив", може, він би і до цього дня працював би в "Динамо". Ось він побіг, другий раз увійшов в цю річку, але вже ставлення до нього було інше, навіть у вболівальників", - сказав Ігор Суркіс.

У той же час сам Сьомін, відповідаючи на слова Суркіса, розповів що поважає його, а образ на свою адресу не бачить. "Я дуже поважаю Суркіса. Переходячи з "Динамо" в "Локомотив", я просто їхав додому. На той момент на всі мої московські питання він сказав, що все вирішить. Не бачу ніяких образ на свою адресу", - розповів він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...