Сурогатне материнство: 43-річна українка розповіла, скільки їй платять за виношування дитини для пари з Китаю

Жителька Вінниці виношує дитину для бездітної пари з Уханя.

43-річна мешканка Вінниці Ольга Кицена виношує дитину для бездітної пари з китайського міста Ухань. За сурогатне материнство вона отримає 13 тисяч євро. При цьому лікарня заробить мінімум в три рази більше. Жінка зізналася, що виношує дитину заради грошей. Вона зазначила, що в клініці познайомилася з багатьма жінками, і деякі з них вже по 2-3 дітей народжували для іноземців, передають Патріоти України з посиланням на 33 канал.

Вона також заявила, що хтось із сурогатних матерів вже купив квартиру, а хтось хоче зробити ремонт або відкрити свій бізнес.

"І не всі там матері-одиначки, як я. У більшості з них є чоловіки, які підтримують своїх дружин. Я хотіла купити квартиру, думала грошей буде більше. Але в результаті вийде не більше 13-14 тисяч євро. На квартиру хоч і не вистачить, але я зможу забезпечити своїй дочці репетиторів, спортивні секції, нормальне харчування та інше", - розповіла Кицена, у якої є 13-річна дочка.

На питання журналістів, чому така маленька сума, вона відповіла, що сама читала про 30 тисяч євро. Але таку суму може отримати жінка, яка виносила двійню або близнюків. А так за одну дитину виходить 13 тисяч євро. Ще 2 тисячі євро дають на харчування на весь період вагітності, тобто десь 6 тисяч гривень на місяць.

"Це мало, як на мене. Клініка оплачує дорогу за наявності білетів, а в Київ я їжджу два рази на місяць. Оплачують також всі аналізи, зроблені за межами клініки. Останній місяць перед пологами сурогатним матерям забезпечують проживання у Києві - квартиру або готель, а також під'їзд на таксі в клініку. Ну і звичайно, все медичне забезпечення від препаратів до вітамінів - коштом клініки. Думаю, клініка, щонайменше, у три рази більше заробляє", - додала жінка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...