Сутичка тривала близько 15 хвилин: Дві крихітні собачки відважно захистили свою господиню від ведмедя (фото)

У лісі жінка побачила двох ведмежат і, розуміючи, що їх мати десь поблизу, спробувала скоріше втекти. Але не встигла - назустріч їй вийшла агресивно налаштована ведмедиця.

Мешканка американського штату Флорида Кетлін Бойл вирушила на ранкову прогулянку разом з двома своїми собачками породи вест-хайленд-уайт-тер'єр. У лісі жінка побачила двох ведмежат і, розуміючи, що їх мати десь поблизу, спробувала скоріше втекти. Але не встигла - назустріч їй вийшла агресивно налаштована ведмедиця, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє Wink News, звір спробував напасти на жінку, але обидва її крихітних вихованця, не вагаючись, кинулися на захист господині. Спочатку ведмедя атакував відважний Беар (за збігом обставин його кличка Bear в перекладі означає «ведмідь»). Крихітний песик вчепився величезній ведмедиці в живіт. Тут нагодився його брат Робін.
У бійці собачки отримали травми: Беару ведмедиця прокусила шию. Кетлін, побоюючись за життя своїх улюбленців, почала сама бити ведмедя, відволікаючи звіра на себе.
Сутичка тривала близько 15 хвилин. Її результат вирішив проїжджав повз велосипедист, який прийшов на допомогу Бойл. Він закричав і ведмедиця, побачивши, що чисельна перевага на стороні супротивника, злякалася і залишила поле бою.

Кетлін впевнена, що собаки і велосипедист врятували їй життя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...